Bosscherweg Maastricht moord Aiyoub Haddoumi (16 augustus 2017)

Rotterdammers op drugsvakantie: dure kleding en kilo's drugs

De politie arresteerde dit jaar 44 verdachten in een grote actie tegen Rotterdamse drugscriminelen in Limburg. L1 deed maandenlang onderzoek naar verschillende dossiers en stuitte op dure kleding, flitsende huurauto's en kilo's harddrugs.

Fragment Netflix serie Dope Beek
'Netflix-filmmakers moeten getuigen over drugsvondst Beek'

Als het aan advocaat Hakan Külcü ligt, verschijnen twee Netflix-filmmakers voor de rechter-commissaris om te worden gehoord over een Beekse drugszaak. Het duo maakte een reportage op het moment dat de politie drie mannen arresteerde.

Ongeval Persoon auto Eygelshoven (24 april 2020)
'Drugscrimineel reed bejaarde man niet bewust aan'

Na vier maanden mag drugsrunner Mohamed el M. (29) de gevangenis verlaten. Hij werd onder meer verdacht van poging tot doodslag op een bejaarde man, maar die aanklacht lijkt niet langer haalbaar.

Ongeval Persoon auto Eygelshoven (24 april 2020)
Drugsrunner brak ruggenwervels bejaarde man in Eygelshoven

De 29-jarige Mohamed el M. is bewust op een bejaarde man ingereden in Eygelshoven, zo stelt justitie. Daarbij brak hij onder meer twee ruggenwervels van het slachtoffer. Mohamed was boos nadat hij werd aangesproken op zijn rijgedrag.

Andy de Heus Porta Isola
'Prijs gezet op hoofd van moordverdachte Ronnie S.'

Er zou een prijs zijn gezet op het hoofd van Ronnie S. (52), de Sittardenaar die verdacht wordt van de moord op Andy de Heus in december 2012. Het zou één van de redenen zijn dat Ronnie zijn uitvlucht zocht in vreemde verklaringen.

Koken water stock
Man overgoten met kokend water en met stok geslagen

Een Maastrichtse man is ernstig mishandeld, naar eigen zeggen vanwege een conflict in het drugsmilieu. Er is kokend water over zijn rug gegooid, hij heeft stokslagen gehad en is naar eigen zeggen een paar dagen gegijzeld.

Ongeval Persoon auto Eygelshoven (24 april 2020)
Drugsrunner rijdt opa (72) omver voor ogen kleinkinderen

Een aanrijding eind april in Eygelshoven krijgt een serieus staartje. Een opa werd daar voor de ogen van zijn kleinkinderen aangereden en raakte ernstig gewond.

Hasj drugs softdrugs stock
Drugscriminelen hoeven miljoenenbuit niet terug te betalen

De drugsbende rondom Servet Y. (45) hoeft zijn criminele buit niet terug te betalen aan de staat. Het gaat om bijna anderhalf miljoen euro.

Bende groep crimineel stock
Zes jaar celstraf voor leider Maastrichtse boevenbende

De rechtbank heeft William M. (45) een celstraf van zes jaar opgelegd. Hij wordt gezien als leider van een Maastrichtse boevenbende die zeker 44 inbraken, overvallen en autodiefstallen pleegde.

Andy de Heus
Rechter ziek: moordzaak Andy de Heus weer vertraagd

Nabestaanden van Andy de Heus (30) moeten opnieuw maanden wachten tot de moordzaak voor de rechter komt. Eén van de rechters in de zaak is ziek.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten