Overslaan en naar de inhoud gaan

Peelpush wint volleybalderby van VC Weert

Geplaatst opdinsdag 7 oktober 2014 - 22:06

De volleybalsters van Peelpush hebben dinsdag gewonnen van VC Weert. De derby in Weert eindigde afgetekend in 0-3.

Peelpush uit Meijel, dat vorig jaar vierde van Nederland werd, was vooraf favoriet en maakte die favorietenrol meer dan waar.

Debutanten
VC Weert speelde met een vrijwel nieuw team, met 6 eredivisiedebutanten. De ploeg zag deze zomer drie speelsters overstappen naar Peelpush. Eén van die speelsters is Martine Kuijpers. "Ik ben niet voor niets weggegaan bij Weert en dan wil je ook laten zien dat je met je nieuwe team kunt winnen. Dat is gelukt."

Geknokt
Ook andersom werd er van club gewisseld tussen Meijel en Weert. Kim van den Boorn speelde vorig jaar nog in het tweede van Peelpush. Daar kreeg ze geen kans in het eerste team. Dus stapte ze over naar VC Weert. Zij verloor dinsdagavond van haar oude ploeg. "Ik ben tóch best tevreden. We wisten dat het heel moeilijk zou worden tegen Peelpush maar we hebben er als team heel hard voor geknokt."

Verplaatsing
De wedstrijd had eigenlijk afgelopen zaterdag al gespeeld moeten worden, maar moest worden verplaatst omdat sporthal Aan de Bron in Weert toen niet beschikbaar was. Peelpush baalde van de verplaatsing naar dinsdagavond.

Zwaar
De competitie is weliswaar pas één wedstrijd oud, maar voor voormalig topclub VC Weert lijkt het nu al een zwaar seizoen te worden. Drie spelers verhuisden deze zomer van Weert naar de concurrent in Meijel. Het team is nu gebouwd rond talenten uit de regio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

VC Weert blijft zonder zege
Peelpush blijft tweede, VC Weert verliest
Peelpush wint volleybalderby van Weert
Volleybalsters Weert degraderen uit eredivisie
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen