Overslaan en naar de inhoud gaan

Peelpush verliest vijfsetter van Regio Zwolle

Geplaatst opzondag 17 november 2019 - 18:39

De vrouwen van Peelpush hebben in eigen huis van Regio Zwolle verloren. De tegenstander trok na vijf sets aan het langste eind.

Peelpush kwam tegen Regio Zwolle in de eerste set met 21-17 achter, maar kropen in de eindfase steeds dichterbij en kwamen met 27-26. Het bleef in 'de Körref' in Meijel spannend en na 32-32 pakte Regio Zwolle de punten voor de setwinst: 34-32.

In de tweede set ging de stand lang gelijk op, maar in de slotfase pakte Peelpush door en won de set met 25-16.

Peelpush bleef ook in de derde set goed spelen, bouwde opnieuw een voorsprong op en gaf die niet meer uit handen: 25-18.

Vijfde set
Regio Zwolle gaf zich niet gewonnen, hield de stand in de vierde set lang in evenwicht, maar sloeg in slotfase toe. Het team uit Zwolle won de set met 25-20 en sleepte daarmee een vijfde set in de wacht. Daarin kwam Regio Zwolle al snel op voorsprong en de thuisploeg wist de achterstand niet weg te werken. De beslissende set eindigde in 15-9.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen