Overslaan en naar de inhoud gaan

Peelpush in eigen huis niet opgewassen tegen FAST

Geplaatst opwoensdag 11 december 2019 - 22:02

Peelpush heeft opnieuw niet kunnen winnen van de volleybalsters van FAST.

Na de competitienederlaag van oktober en uitschakeling in de beker, slaagde het team van trainer Johan Leenders er woensdag in eigen huis niet in de ploeg uit Gennep op de knieën te krijgen.

Negen punten verschil
In de Körref in Meijel verloor Peelpush na iets meer dan een uur met 3-0. Peelpush kwam in de eerste set met 3-1 achter en wist het gat ook niet te dichten. Het verschil met de volleybalsters uit Noord-Limburg liep zelfs op tot negen punten. FAST won de 25-16.

Voorsprong
Ook in de tweede set kwam FAST op voorsprong. Peelpush kon de tegenstander een tijd lang redelijk volgen, maar was niet in staat het team van trainer Harmen Bijsterbosch van een 25-18 setwinst af te houden.

Achterstand
Peelpush wist in de derde set een achterstand van vijf punten terug te brengen tot twee punten, maar was geen moment in staat het de volleybalsters uit Gennep moeilijk te maken. De thuisploeg kwam met 18-14 achter en verloor de set uiteindelijk met 25-17.

Eredivisie
FAST blijft met 16 punten uit tien wedstrijden vierde in de eredivisie, Peelpush heeft 6 punten en staat op de achtste plaats.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen