Overslaan en naar de inhoud gaan

Peelpush in eigen huis niet opgewassen tegen FAST

Geplaatst opwoensdag 11 december 2019 - 22:02

Peelpush heeft opnieuw niet kunnen winnen van de volleybalsters van FAST.

Na de competitienederlaag van oktober en uitschakeling in de beker, slaagde het team van trainer Johan Leenders er woensdag in eigen huis niet in de ploeg uit Gennep op de knieën te krijgen.

Negen punten verschil
In de Körref in Meijel verloor Peelpush na iets meer dan een uur met 3-0. Peelpush kwam in de eerste set met 3-1 achter en wist het gat ook niet te dichten. Het verschil met de volleybalsters uit Noord-Limburg liep zelfs op tot negen punten. FAST won de 25-16.

Voorsprong
Ook in de tweede set kwam FAST op voorsprong. Peelpush kon de tegenstander een tijd lang redelijk volgen, maar was niet in staat het team van trainer Harmen Bijsterbosch van een 25-18 setwinst af te houden.

Achterstand
Peelpush wist in de derde set een achterstand van vijf punten terug te brengen tot twee punten, maar was geen moment in staat het de volleybalsters uit Gennep moeilijk te maken. De thuisploeg kwam met 18-14 achter en verloor de set uiteindelijk met 25-17.

Eredivisie
FAST blijft met 16 punten uit tien wedstrijden vierde in de eredivisie, Peelpush heeft 6 punten en staat op de achtste plaats.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen