Peelpush-dames

Ook geen vervolg vaderlandse volleybalcompetitie

De Nederlandse Volleybalbond (NeVoBo) stopt per direct met de lopende Eredivisie-competitie. Dat heeft de bond in samenspraak met de eredivisieclubs besloten.

Volleybal
Peelpush start strijd om degradatie met zege

Bij de volleybalvrouwen is de strijd om het eredivisiebehoud begonnen. Set-Up '65, Dros-Alterno en het Meijelse Peelpush willen degradatie naar de Topdivisie voorkomen.

stock volleybal
Volleybalsters FAST vervolgen competitie in kampioenspoule

De volleybalsters van FAST uit Gennep hebben zich zaterdag zonder te spelen voor de kampioenspoule van de eredivisie geplaatst.

thumbnail_PP_Teun en René
René Strijbosch nieuwe teammanager bij Peelpush vrouwen

René Strijbosch volgt aan het einde van het seizoen Teun Heldens op als teammanager van het eerste damesteam van Peelpush.

Nieuwe trappen naar de kerktoren van de Nicolaaskerk in Meijel (04 feb 2020)
Opknapbeurt kerk Meijel bijna klaar

De restauratie van de Sint-Nicolaaskerk in Meijel is bijna klaar.

Volleybal Oranje World Cup (29 sep 2019)
FAST richting kampioenspoule, geen hoop voor Peelpush

De volleybalsters van FAST hebben een goed resultaat geboekt in de strijd voor plaatsing in de kampioensgroep. Bij Regio Zwolle, een directe concurrent, pakte het team van trainer Harmen Bijsterbosch drie belangrijke punten: 1-3.

stock volleybal
3-1 winst voor Peelpush in Apeldoorn tegen Alterno

Peelpush heeft de volleybalwedstrijd tegen Alterno gewonnen. In Apeldoorn eindigde de eredivisiewedstrijd in een 3-1 zege voor de vrouwen uit Meijel.

stock volleybal
Verlies voor FAST en Peelpush mist kampioensgroep

De kans dat volleybalsters van Peelpush de kampioensgroep halen, is minimaal.

Volleybal
Geen overwinningen voor Limburgse volleybalsters

De volleybalsters van Peelpush en FAST hebben aan hun competitiewedstrijden in de Eredivisie één punt overgehouden.

stock volleybal
Volleybalsters Peelpush kunnen Eurosped niet verrassen

De volleybalsters van Peelpush hebben Eurosped in de eredivisie niet kunnen verrassen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten