Overslaan en naar de inhoud gaan

Pedro Ricksen keert terug naar Fortuna Sittard

Geplaatst opdinsdag 21 juli 2020 - 17:29

Pedro Ricksen gaat het jeugdteam onder de 18 jaar bij Fortuna Sittard trainen.

Dat bevestigt de Sittardse club. De broer van de in september overleden Fernando Ricksen begint volgende maand met zijn nieuwe baan.

BSV Limburgia
De 40-jarige Pedro Ricksen werd overigens al eerder dit jaar aangesteld als trainer van amateurclub BSV Limburgia in Brunssum. Hij gaat het trainen van beide teams combineren. De jongste van de broers Ricksen begon zijn voetbalcarrière als kind bij Roda JC en speelde ook voor Fortuna Sittard en AZ. Na een Schots avontuur besloot hij terug te keren naar Heerlen. In deze regio speelde hij bij verschillende amateurclubs.

Jeugd Fortuna
Ricksen was al eerder jeugdtrainer bij Fortuna Sittard. Zo had hij in 2010 de E-jeugd onder zijn hoede. In 2012 werd hij hoofdtrainer bij de amateurclub RKSV Minor gevold door Sporting Heerlen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen