Overslaan en naar de inhoud gaan

Pedro Ricksen keert terug naar Fortuna Sittard

Geplaatst opdinsdag 21 juli 2020 - 17:29

Pedro Ricksen gaat het jeugdteam onder de 18 jaar bij Fortuna Sittard trainen.

Dat bevestigt de Sittardse club. De broer van de in september overleden Fernando Ricksen begint volgende maand met zijn nieuwe baan.

BSV Limburgia
De 40-jarige Pedro Ricksen werd overigens al eerder dit jaar aangesteld als trainer van amateurclub BSV Limburgia in Brunssum. Hij gaat het trainen van beide teams combineren. De jongste van de broers Ricksen begon zijn voetbalcarrière als kind bij Roda JC en speelde ook voor Fortuna Sittard en AZ. Na een Schots avontuur besloot hij terug te keren naar Heerlen. In deze regio speelde hij bij verschillende amateurclubs.

Jeugd Fortuna
Ricksen was al eerder jeugdtrainer bij Fortuna Sittard. Zo had hij in 2010 de E-jeugd onder zijn hoede. In 2012 werd hij hoofdtrainer bij de amateurclub RKSV Minor gevold door Sporting Heerlen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen