Overslaan en naar de inhoud gaan

Pechdag voor Sabrina Stultiens in Giro Rosa

Geplaatst opzondag 5 juli 2015 - 19:14

Sabrina Stultiens staat na de derde dag van de Giro Rosa op meer dan zes minuten achterstand van de klassementsleidster.

De Meijelse wielrenster kwam ten val. Aanvankelijk zag het er goed uit. Stultiens fietste in een sterke kopgroep en ging met de beste klimsters van het peloton op de voorlaatste beklimming omhoog.

Derailleur
Maar bij haar val ging tot overmaat van ramp de derailleur kapot. Dat bleek funest. "Ik moest heel lang wachten op de neutrale auto. Dat was vreselijk balen. Toen kreeg ik ook nog een veel te grote fiets en dat was niet te doen."

Megan Guarnier won de sprint van de kopgroep en de Amerikaanse van Boels-Dolmans Cycling nam de leiding over van Lucinda Brand.

Kyara Stijns
Kyara Stijns uit Bunde had een moeilijke dag. Ze staat 109e in het algemeen klassement, op ruim 23 minuten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Mannen spelen geen rol, Stultiens 14e in Waalse Pijl
Stultiens en Stijns naar Giro Donne
Van der Breggen begint in het roze aan slot Giro Rosa
Geen hoofdrol voor Stultiens en Rooijakkers in Giro Rosa
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen