Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Pechdag voor Sabrina Stultiens in Giro Rosa

Geplaatst opzondag 5 juli 2015 - 19:14

Sabrina Stultiens staat na de derde dag van de Giro Rosa op meer dan zes minuten achterstand van de klassementsleidster.

De Meijelse wielrenster kwam ten val. Aanvankelijk zag het er goed uit. Stultiens fietste in een sterke kopgroep en ging met de beste klimsters van het peloton op de voorlaatste beklimming omhoog.

Derailleur
Maar bij haar val ging tot overmaat van ramp de derailleur kapot. Dat bleek funest. "Ik moest heel lang wachten op de neutrale auto. Dat was vreselijk balen. Toen kreeg ik ook nog een veel te grote fiets en dat was niet te doen."

Megan Guarnier won de sprint van de kopgroep en de Amerikaanse van Boels-Dolmans Cycling nam de leiding over van Lucinda Brand.

Kyara Stijns
Kyara Stijns uit Bunde had een moeilijke dag. Ze staat 109e in het algemeen klassement, op ruim 23 minuten.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Mannen spelen geen rol, Stultiens 14e in Waalse Pijl
Stultiens en Stijns naar Giro Donne
Van der Breggen begint in het roze aan slot Giro Rosa
Sabrina Stultiens stijgt in klassement in Giro Rosa
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen