Overslaan en naar de inhoud gaan

Pechdag voor Sabrina Stultiens in Giro Rosa

Geplaatst opzondag 5 juli 2015 - 19:14

Sabrina Stultiens staat na de derde dag van de Giro Rosa op meer dan zes minuten achterstand van de klassementsleidster.

De Meijelse wielrenster kwam ten val. Aanvankelijk zag het er goed uit. Stultiens fietste in een sterke kopgroep en ging met de beste klimsters van het peloton op de voorlaatste beklimming omhoog.

Derailleur
Maar bij haar val ging tot overmaat van ramp de derailleur kapot. Dat bleek funest. "Ik moest heel lang wachten op de neutrale auto. Dat was vreselijk balen. Toen kreeg ik ook nog een veel te grote fiets en dat was niet te doen."

Megan Guarnier won de sprint van de kopgroep en de Amerikaanse van Boels-Dolmans Cycling nam de leiding over van Lucinda Brand.

Kyara Stijns
Kyara Stijns uit Bunde had een moeilijke dag. Ze staat 109e in het algemeen klassement, op ruim 23 minuten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Mannen spelen geen rol, Stultiens 14e in Waalse Pijl
Stultiens en Stijns naar Giro Donne
Van der Breggen begint in het roze aan slot Giro Rosa
Geen hoofdrol voor Stultiens en Rooijakkers in Giro Rosa
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV