Overslaan en naar de inhoud gaan

Pech voor tientallen leerlingen: luistertoetsen kwijt

Geplaatst opvrijdag 7 september 2018 - 6:50

Slecht nieuws voor 48 leerlingen van Het College in Weert. Hun luistertoetsen zijn verloren gegaan in de post, waardoor de leerlingen in november opnieuw aan de bak moeten.

Dat meldt De Limburger. Het gaat om examens van Anglia, een extra Engels-module waarvoor leerlingen zelf kunnen kiezen.

Lees ook: Nieuw examendrama: PostNL raakt Engels-toetsen kwijt

Tien dozen
De examens waren onderweg naar Engeland, waar ze gecontroleerd zouden worden. Negen van die dozen werden, na wat speurwerk, teruggevonden. PostNL heeft Het College laten weten dat de Weertse school niet meer hoeft te rekenen op de tiende doos.

Meerdere 'slachtoffers'
Volgens de krant is nog onduidelijk of er meer Limburgse scholen last hebben van de mysterieuze verdwijning. In een eerder stadium heeft Anglia aan L1 laten weten dat er alleen 'een school in Weert' gedupeerd is. ​De 48 leerlingen die hun toets missen, mogen op 22 november in de herkansing.

Heb jij een hele schattige hond, kat of ander huisdier? Stuur dan jouw allermooiste foto in voor onze fotowedstrijd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen