Ambulance met pech Ringbaan-Noord Weert (12 aug 2020)

Ambulance met pech: patiënt in andere ziekenwagen

Een ambulance gaf er woensdagmiddag in Weert de brui aan. In de ziekenwagen werd een patiënt vervoerd naar het ziekenhuis.

Pech legervoertuig A2 Geleen (12 feb 2020)
Militairen hebben pech op A2

Weggebruikers keken woensdagochtend op de A2 bij Geleen misschien raar op toen ze een legervoertuig op de vluchtstrook zagen staan.

Spelers EVV ruim twee uur langs snelweg na gebroken naaf

De selectie van derde divisionist EVV heeft zondagavond ruim twee uur langs de snelweg gestaan, omdat de spelersbus kampte met een gebroken naaf.

Schoolreisje bijna in het water door bus met pech

Leerlingen van basisschool Tangram in Eijsden zagen vrijdag hun schoolreisje bijna in duigen vallen. De bus met daarin 79 leerlingen strandde vrijdagochtend op de A2 tussen Nederweert en Weert.

Roertunnel even dicht door pechgeval

De Roertunnel bij Roermond was zaterdagochtend in de richting van Nijmegen even dicht door een pechgeval.

Voortaan 112 bellen bij pech op A2 met spitsstroken

Automobilisten die met pech stilvallen op een van de vluchthavens langs de A2 in Limburg moeten voortaan 112 bellen.

Roertunnel korte tijd dicht door pechgeval

De Roertunnel was vrijdagochtend in de richting van Nijmegen korte tijd dicht door een pechgeval.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten