Michaël Maria

Proefperiode Michaël Maria bij PEC Zwolle duurt één dag

Aan de proefperiode van Michaël Maria bij PEC Zwolle is na nog geen dag meetrainen een einde gekomen.

Dirk Marcellis
Marcellis verlaat PEC Zwolle en keert terug naar Limburg

Dirk Marcellis stopt met zijn werkzaamheden bij PEC Zwolle. De voormalig profvoetballer keert met zijn gezin terug naar Horst.

Fortuna Sittard-speler Mark Diemers
Strafschop ontneemt Fortuna broodnodige zege

Fortuna Sittard heeft in de laatste minuten een overwinning uit handen gegeven tegen PEC Zwolle. De Sittardenaren kregen een strafschop tegen en sloten de wedstrijd af met 1-1.

Fortuna Sittard (5 mrt 2020)
Druk bij Fortuna Sittard neemt toe

Trainer Sjors Ultee van Fortuna Sittard merkt dat zijn selectie de druk van de cruciale wedstrijd tegen PEC Zwolle voelt.

Fortuna Sittard - PEC Zwolle (17 dec 2019)
Gemakkelijke zege voor Fortuna Sittard op PEC in bekerstrijd

Fortuna Sittard heeft in de tweede ronde van de TOTO KNVB-bekerstrijd een gemakkelijke overwinning behaald op PEC Zwolle. In eigen huis werd het 3-0 voor de thuisploeg die met deze zege de achtste finale bereikt.

VVV-Venlo VVV Venlo Voetbal (14 dec 2019)
VVV-Venlo verliest in eigen huis van PEC Zwolle

VVV heeft een pijnlijke nederlaag moeten slikken. In het 'Covebo-De Koel' stadion nam PEC Zwolle de drie punten mee na de 1-2 eindstand

PEC Zwolle Fortuna Sittard (23 nov 2019)
Fortuna Sittard met lege handen naar huis

Fortuna heeft de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle verloren. In Zwolle werd het 3-1 voor de thuisploeg.

voetbal voetballen
In Maastricht geboren voetballer hoopt op Olympische Spelen

Sai van Wermeskerken hoopt dat hij met Japan kan deelnemen aan de Olympische Spelen van Tokyo in de zomer van 2020.

Maastrichtenaar gestrikt als nieuwe rechtsback PEC Zwolle

PEC Zwolle begint het nieuwe seizoen met Sai van Wermeskerken (25) als rechtsback. De Maastrichtenaar komt transfervrij over van Cambuur Leeuwarden.

Steijn zegt 'nee' tegen geïnteresseerd PEC Zwolle

Trainer Maurice Steijn (45) blijft voorlopig bij VVV-Venlo. Hij stond in de concrete belangstelling van PEC Zwolle, maar heeft die club laten weten dat hij niet naar Overijssel komt.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten