Overslaan en naar de inhoud gaan

'Pearl Jam was als een ontmoeting met oude geliefde'

Geplaatst opzaterdag 16 juni 2018 - 19:40

Het optreden van Pearl Jam op Pinkpopvrijdag was voor journalist en schrijver Leon Verdonschot alsof hij een oude geliefde ontmoette en oude herinneringen ophaalde.

"Het was voor mij vrijdag een stuk emotioneler dan 28 jaar geleden."

Rond
Het legendarische optreden van de grungeband in 1992 was voor Verdonschot reden om Pearl Jam om de band in zijn hart te sluiten. "Ik wist toen niet wat me overkwam. Ik heb de band toen in mijn hart gesloten. Nu, bijna 30 jaar later, kwam het voor mij rond. Het was alsof we aan een nieuw hoofdstuk kunnen beginnen."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen