Overslaan en naar de inhoud gaan

Pearl Jam sluit Pinkpop 2021 af

Geplaatst opvrijdag 24 juli 2020 - 10:17

Pearl Jam staat volgend jaar op Pinkpop. De band sluit op zondag 20 juni de 51e editie van het festival af.

Dat maakte het festival vrijdagochtend bekend.

Affiche
Op het affiche voor 2021 staan verder onder meer Red Hot Chili Peppers, Twenty One Pilots, Kensington en Danny Vera. De meeste artiesten zouden dit jaar al op Pinkpop acte de présence geven, maar vanwege het coronavirus gaat dat feestje niet door.

Het is de vierde keer dat Pearl Jam naar Pinkpop komt. In 1992 brak de band door in Nederland na een legendarisch optreden op het Landgraafse festival. In 2018 was de band voor het laatst in Landgraaf te zien.

Kaarten
De al verkochte festivalkaarten voor Pinkpop 2020 blijven ook geldig voor Pinkpop 2021. De verkoop van de kaarten wordt op vrijdag 18 september hervat. Mensen die de afgelopen tijd een voucher hebben gekocht krijgen voorrang: zij kunnen hun vouchers van maandag 14 september tot vrijdag 18 september verzilveren.

Pinkpop vindt volgend jaar plaats op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 juni op het festivalterrein Megaland in Landgraaf.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen