ANP-358430463

Pearl Jam sluit Pinkpop 2021 af

Pearl Jam staat volgend jaar op Pinkpop. De band sluit op zondag 20 juni de 51e editie van het festival af.

'Pearl Jam was als een ontmoeting met oude geliefde'

Het optreden van Pearl Jam op Pinkpopvrijdag was voor journalist en schrijver Leon Verdonschot alsof hij een oude geliefde ontmoette en oude herinneringen ophaalde.

Pearl Jam sprak 'wanhopige' cameraman legendarische sprong

Pearl Jam-frontman Eddie Vedder heeft vrijdagmiddag eindelijk gesproken met de 'wanhopige' cameraman die op de kraan zat die hij tijdens Pinkpop 1992 beklom.

Pinkpop trapt af met 'gedroomde headliner'

Pinkpop begint de 49e editie meteen goed. Pearl Jam, volgens de organisatie "de gedroomde headliner" sluit vrijdag de eerste festivaldag af.

Legendarische sprong Eddie Vedder: 'Mooiste moment ooit'

Het is vrijdagavond eindelijk zover. Exact 26 jaar na de legendarische sprong staat Eddie Vedder weer op het podium van Pinkpop. Nico Kok maakte de sprong destijds van héél dichtbij mee.

Video: Eerste Pinkpopgangers zitten er klaar voor

Ja hoor, ze zijn er! De eerste bezoekers van Pinkpop zijn gearriveerd in Landgraaf.

Dit weten we al over de komende editie van Pinkpop

Nog één nachtje slapen en dan wordt de volledige line-up van Pinkpop bekendgemaakt.

Nothing But Thieves komt naar Pinkpop

Na Pearl Jam, Bruno Mars en de Foo Fighters zal ook Nothing But Thieves volgend jaar optreden op Pinkpop.

Jan Smeets belooft een 'fabuleus affiche' voor Pinkpop

Een langgekoesterde wens van Jan Smeets en trouwe Pinkpopgangers is vrijdag in vervulling gegaan. Pinkpop presenteerde Pearl Jam als derde headliner. Maar Smeets lijkt nog meer in petto te hebben.

Pearl Jam komend jaar eindelijk weer op Pinkpop

Pearl Jam staat komend jaar op Pinkpop. Op vrijdag 15 juni sluit de band de eerste festivaldag af.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten