Bloemenversiering op Pietersplein Paul Deckers

Geen Limburgse bloemen voor de paus door coronavirus

Het Sint Pietersplein in Vaticaanstad wordt dit jaar niet versierd met Limburgse bloemen.

Limburgse bloemist zoekt geldschieters voor bloemen Paus

Paul Deckers uit Posterholt is ook volgend jaar weer op het Sint Pietersplein in Rome om dat aan te kleden voor de paasviering van de Paus. En dat ondanks het wegvallen van twee geldschieters.

Deken Venray benoemd als nieuwe bisschop

Deken Harrie Smeets van Venray is de nieuwe bisschop van Roermond. Dat werd om 12:00 uur tegelijkertijd in Rome en in de Limburgse bisschopsstad bekendgemaakt.

Zoektocht eindelijk ten einde: nieuwe bisschop gevonden

De Paus heeft een nieuwe bisschop van Roermond gekozen. De officiële bekendmaking wordt op heel korte termijn verwacht.

Oplossing bloemenvernielende meeuwen: Lasers en vliegers

Bloemist Paul Deckers denkt een oplossing te hebben gevonden voor de meeuwen in Rome, die vorig jaar zijn bloemstukken hebben vernield.

Limburgse bloemist zoekt oplossing voor meeuwen in Rome

Bloemist Paul Deckers uit Posterholt heeft nog geen oplossing kunnen vinden om te voorkomen dat meeuwen opnieuw zijn bloemencreatie in Rome vernielen.

Paus kan opnieuw rekenen op Limburgse bloemschikker

Bloemschikker Paul Deckers uit Posterholt is ook dit jaar de hoofdarrangeur van het bloemenfeest op het Sint-Pietersplein, wanneer de paus daar temidden van Nederlandse bloemen zijn paaszegen uitspreekt.

Zaligverklaring voor zuster Clara Fey

Zuster Clara Fey wordt zalig verklaard. Ze was de stichteres Zusters van het Arme Kind Jezus en vestigde zich in 1844 in Simpelveld

Mogelijke oplossingen voor 'meeuwenprobleem' bij bloemen

Het ophangen van een silhouet van een roofvogel zou kunnen voorkomen dat meeuwen aan de haal gaan met bloemen, zoals dit weekend op het Sint-Pietersplein in Rome gebeurde.

Limburgse bloemist wil oplossing voor meeuwen in Rome

Bloemist Paul Deckers uit Posterholt hoopt dat er een oplossing kan worden gevonden voor de meeuwen in Rome die zijn bloemencreatie voor de Paus hadden vernield.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten