Overslaan en naar de inhoud gaan

Paumen niet geselecteerd voor finale World League

Geplaatst opwoensdag 11 november 2015 - 11:48

Aanvoerster van het Nederlands hockeyteam Maartje Paumen is niet opgeroepen voor de finale van de Hockey World League in Argentinië.

De kersverse bondscoach Alyson Annan geeft Paumen rust.

Voorbereiding
Annan laat weten: "Zowel Maartje Paumen als Carlien Dirkse van den Heuvel ontbraken nog nooit in een toernooiselectie met Oranje. Om optimaal voorbereid in Rio te zijn, heb ik besloten hen nu rust te geven. " Paumen speelt al 12 jaar lang onafgebroken mee bij het Nederlands team.
Annan laat verder weten dat het een rare gewaarwording zal zijn in Rosario om te spelen zonder Maartje Paumen. Maar dat ze het ook als een kans ziet om nieuwe speelsters internationale ervaring te laten opdoen.

Het Nederlands team vertrekt op 27 november richting Argentinë en maakt eerst een tussenstop om het Olympisch complex te bezoeken. Daar is Paumen overigens wel bij. Na het bezoek vliegt ze terug naar Nederland.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Maartje Paumen: 'Rust staat niet in mijn woordenboek'
Alyson Annan nieuwe bondscoach hockeyvrouwen
ANP
Paumen scoort vier keer bij eerste Champions Trophy-duel
Paumen voorkomt teleurstellend gelijkspel hockeydames
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen