Overslaan en naar de inhoud gaan

Pauliena Rooijakkers 43e in La Classique Morbihan

Geplaatst opvrijdag 15 oktober 2021 - 20:05

Pauliena Rooijakkers is in La Classique Morbihan als 43e over de streep gekomen. De uit Venray afkomstige renster van Liv Racing finishte in Grand-Champs in Bretagne bijna twee minuten na Sofia Bertizzolo, die de wedstrijd won.

Kort na het middaguur begon het peloton van 88 vrouwen in Josselin aan een wedstrijd over 115 km door Bretagne. In de finale moesten in Grand-Champs vijf ronden worden afgelegd op een parcours, waarop flink geklommen moest worden.

Beslissende demarrage
Verschillende rensters probeerden uit het peloton te ontsnappen, maar de beslissende demarrage werd geplaatst door Sofia Bertizzolo, de Italiaanse ploeggenote van Rooijakkers. Bertizzolo had op de meet negen seconden voorsprong op de Française Valentine Fortin en pakte haar eerste overwinning van het seizoen. De Italiaanse Chiara Consonni werd derde.

Veel uitvalsters
Van de van 88 gestarte vrouwen reden 66 rensters de wedstrijd uit.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen