Overslaan en naar de inhoud gaan

Pauliena Rooijakkers 21e in Luxemburgse tijdrit

Geplaatst opvrijdag 30 april 2021 - 23:04

Pauliena Rooijakkers is in de proloog van het Festival Elsy Jacobs als 21e geƫindigd.

De uit Venray afkomstige renster van Liv Racing moest 11 seconden toegeven op Lorena Wiebes van Team DSM.

Tijdrit
Wiebes had voor de 2,2 kilometer lange tijdrit in de straten van Cessange 3 minuten en 12 seconden nodig en bleef daarmee haar ploeggenote Leah Kirchmann drie seconden voor in de tijdrit waarmee de driedaagse vrouwenkoers van start ging.

Heuvels
Zaterdag krijgen de deelnemers een heuvelachtige etappe rond Steinfort voor de wielen. Zij beginnen met een omloop van 44,7 kilometer en rijden daarna nog vier ronden van 20,1 kilometer.

De wielerwedstrijd in het Groothertogdom Luxemburg wordt zondag afgesloten met een etappe over 105 kilometer met start en finish in Garnich.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen