Veldrijden Limburg Cross Cup

Pauliena Rooijakkers finisht in middenmoot in Ruddervoorde

Pauliena Rooijakkers is in de Superprestigecross in Ruddervoorde als 32e over de streep gekomen.

Sabrina Stultiens CCC Liv 23 jul 2020)
Geen reserve opgeroepen voor WK ondanks blessure Van Vleuten

Sabrina Stultiens uit Meijel en Pauliena Rooijakkers uit Venray blijven op de reservelijst staan voor het WK omdat bondscoach Loes Gunnewijk geen vervangster kan oproepen voor de geblesseerde topfavoriet Annemiek van Vleuten.

Sabrina Stultiens CCC Liv 23 jul 2020)
Wielerploeg Sabrina Stultiens trekt zich terug

De vrouwenploeg van wielrenster Sabrina Stultiens, Pauliena Rooijakkers en Marianne Vos heeft zich teruggetrokken uit de Spaanse wielerwedstrijd Emakumeen Nafarroake Klassikoa.

Britse wint etappe Giro Rosa; Venrayse zevende

Elizabeth Banks heeft de achtste etappe gewonnen in de Giro Rosa.

Nederlandse rensters heersen in Giro Rosa

Na twee etappezeges van Annemiek van Vleuten, heeft Marianne Vos in de zevende etappe van de Giro Rosa haar derde ritoverwinning in de Italiaanse rittenkoers behaald.

Van Vleuten wint met overmacht Giro-tijdrit

Na haar overwinning in de koninginnenrit van de Giro Rosa heeft Annemiek van Vleuten ook de tijdrit in de Italiaanse etappekoers met overmacht gewonnen. Zij verstevigde haar leidende positie in het klassement aanmerkelijk.

Pauliena Rooijakkers actief in koninginnenrit Giro Rosa

Pauliena Rooijakkers uit Venray is in de koninginnenrit van de Giro Rosa als 37ste gefinisht.

Parkhotel-renster De Vuyst knokt zich naar Brabantse Pijl-zege

Sofie de Vuyst van de Parkhotel Valkenburg wielerploeg heeft de Brabantse Pijl gewonnen.

Rooijakkers Europees kampioen strandrace, Teunissen tweede

Pauliena Rooijakkers is in Scheveningen opnieuw Europees kampioen strandrace geworden.

Rooijakkers in achterhoede in Noorwegen, Vos wint opnieuw

Ook de voorlaatste etappe van de Ladies Tour of Norway is een prooi gebleken voor Marianne Vos. De ploeggenote van Pauliena Rooijakkers kwam net als vrijdag als eerste over de streep.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app