glazen huis, serious request, heerlen

Glazen Huis-dj’s voelden 'de liefde van Limburg'

3FM-dj's Paul Rabbering, Domien Verschuuren en Giel Beelen hebben de 'liefde van Limburg' gevoeld.

Paul Rabbering breekt bij verhaal over Kiki en Giuseppe

Paul Rabbering kreeg het live op de radio even te kwaad toen nabestaanden van een jong overleden stel 7000 euro kwamen doneren bij het Glazen Huis.

Cupcakes in Glazen Huis kwellen de 3FM-dj's

Om zo veel mogelijk geld op te halen voor Serious Request, worden er zondag cupcakes gebakken in het Glazen Huis in Heerlen.

Te warm in Heerlen, Glazen Huis niet langer potdicht

We horen de drie dj's al sinds het begin van het Glazen Huis klagen over de warmte binnen. En daar hebben de heren wat op gevonden.

Reis naar Syrië maakt Glazen Huis 'persoonlijke missie'

3FM-dj Paul Rabbering is na een reis naar Syrië extreem gemotiveerd om het Glazen Huis in te gaan.

Paul Rabbering oefent vast voor Glazen Huis met vies sapje

Zes dagen lang niet eten en leven van vieze sapjes. 3FM-dj Paul Rabbering weet wat hem tijdens Serious Request te wachten staat en is dus alvast aan het oefenen geslagen.

glazen huis, heerlen
Giel Beelen: 'Limburg is nu echt aan de beurt'

De drie 3FM-dj's Paul Rabbering, Giel Beelen en Domien Verschuuren staan te popelen om te starten met Serious Request in Heerlen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten