Overslaan en naar de inhoud gaan

Paul Nagelmaeker van Neutjesrang plotseling overleden

Geplaatst opzondag 21 april 2019 - 13:24

Zanger, liedjesmaker en acteur Paul Nagelmaeker van het Venlose kleinkunsttrio Neutjesrang is plotseling overleden aan een hartaanval.

Dat heeft de familie van de Veldenaar laten weten.

Afscheidstournee
Het Venlose trio Neutjesrang met Rene Oostdam, Fred van den Bogaard en Paul Nagelmaeker was bezig met een afscheidstoernee. De groep heeft 33 jaar theateroptredens en variétéprogramma's gemaakt in theaters. Ook was het trio vaak te zien op podia van diverse vastelaovesverenigingen. In mei had Neutjesrang het definitieve afscheid gepland met vier shows in de Maaspoort Venlo. Drie van de vier voorstellingen zijn al uitverkocht.

Tekstschrijver
Neutjesrang bracht als één van de weinige groepen in Limburg nog ouderwets variététheater. De groep bracht enkele cd's uit, onder meer 'Eine waeg' (2001) en 'Okido' (2011). Het lied 'Eige waeg' zong Neutjesrang met de Roermondse zanger Gé Reinders. Nagelmaeker schreef het nummer net als enkele prijswinnende vastelaovesliedjes voor de liedjesavond van Jocus in Venlo.

Paul Nagelmaeker werd 64 jaar.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen