Kranten over Pinkpop 2016: 'een 6,5'

De landelijke kranten zijn maandag licht kritisch over Pinkpop 2016. Het festival moest het vooral hebben van de afsluiters is de teneur.

ANP
Sir Paul heeft ook na een halve eeuw nog zenuwen

Zelfs na een halve eeuw heeft hij er nog last van: zenuwen vlak voordat hij op moet.

Video: Paul McCartney geland op vliegveld in Beek

Paul McCartney is zondagavond rond 19:20 uur geland op Maastricht Aachen Airport.

ANP
Sir Paul McCartney landt zondagmiddag in Beek

Pinkpop-afsluiter Paul McCartney landt zondagmiddag tussen 15:30 en 16:00 uur op Maastricht Aachen Airport.

Festivalweide Pinkpop nu nog groen

Festivalterrein Megaland in Landgraaf, waar vrijdag de 47ste editie van Pinkpop losbarst, is er klaar voor.

ANP
Paul McCartney belooft Pinkpop onvergetelijke avond

Wereldster Paul McCartney (73) kijkt erg uit naar zijn optreden op Pinkpop. Dat zegt de ex-Beatle in een exclusief interview met De Limburger.

McCartney wilde weten hoeveel vlees er op Pinkpop is

Grote artiesten stellen vaak opmerkelijke eisen aan de organisatie van een festival. En dat is bij de komst van Sir Paul McCartney naar Pinkpop niet anders.

Nog een extra kwartiertje Paul McCartney op Pinkpop

Paul McCartney speelt niet een kwartier, maar een halfuur langer op Pinkpop. Het optreden van de ex-Beatle duurt nu ruim twee uur.

Persoonlijk drama voor pinkpopbezoeker met protheses

Johan Schellekens uit Sittard was dolblij met zijn kaartje voor het optreden van Paul McCartney op Pinkpop. Toch is hij er waarschijnlijk niet bij.

Sir Paul McCartney komt met privéjet naar Landgraaf

Paul McCartney arriveert over twee weken in stijl voor zijn optreden op Pinkpop. De Beatle vliegt namelijk met een privéjet naar Landgraaf.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten