Bloemenversiering op Pietersplein Paul Deckers

Geen Limburgse bloemen voor de paus door coronavirus

Het Sint Pietersplein in Vaticaanstad wordt dit jaar niet versierd met Limburgse bloemen.

Limburgse bloemist zoekt geldschieters voor bloemen Paus

Paul Deckers uit Posterholt is ook volgend jaar weer op het Sint Pietersplein in Rome om dat aan te kleden voor de paasviering van de Paus. En dat ondanks het wegvallen van twee geldschieters.

Oplossing bloemenvernielende meeuwen: Lasers en vliegers

Bloemist Paul Deckers denkt een oplossing te hebben gevonden voor de meeuwen in Rome, die vorig jaar zijn bloemstukken hebben vernield.

Limburgse bloemist zoekt oplossing voor meeuwen in Rome

Bloemist Paul Deckers uit Posterholt heeft nog geen oplossing kunnen vinden om te voorkomen dat meeuwen opnieuw zijn bloemencreatie in Rome vernielen.

Paus kan opnieuw rekenen op Limburgse bloemschikker

Bloemschikker Paul Deckers uit Posterholt is ook dit jaar de hoofdarrangeur van het bloemenfeest op het Sint-Pietersplein, wanneer de paus daar temidden van Nederlandse bloemen zijn paaszegen uitspreekt.

Limburgse bloemist wil oplossing voor meeuwen in Rome

Bloemist Paul Deckers uit Posterholt hoopt dat er een oplossing kan worden gevonden voor de meeuwen in Rome die zijn bloemencreatie voor de Paus hadden vernield.

Meeuwen vernielen Nederlandse bloemen in Rome

Op het Sint Pietersplein in Rome is in de nacht van zaterdag op zondag een deel van de Nederlandse bloemen vernield door meeuwen.

Alle hens aan dek voor Limburgse bloemist in Rome

In Rome is het voor de Limburgse bloemist Paul Deckers en zijn team nog even alle hens aan dek.

Pasen
Strenge veiligheidsmaatregelen in Rome bij pauselijke zegen

De veiligheidsmaatregelen in Rome waar bloemist Paul Deckers uit Posterholt volop bezig is met de aankleding van het Sint Pietersplein, zijn gigantisch.

Posterholtse bloemetjes buiten gezet voor de Paus

In Rome zijn de bloemen en planten voor de paasceremonie voor het Vaticaan uit de vrachtwagen geladen. Ook dit jaar worden de boeketten weer uitgestald door bloemist Paul Deckers uit Posterholt.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten