Overslaan en naar de inhoud gaan

Patty Brard schiet Twan Huys te hulp

Geplaatst opzaterdag 24 november 2018 - 12:16

In de hoop dat de teleurstellende kijkcijfers van RTL Late Night weer een stijgende lijn inzetten, wordt presentator Twan Huys voortaan elke vrijdag bijgestaan door niemand minder dan Patty Brard.

Vrijdag schoof de 63-jarige diva voort het eerst aan bij de Limburgse talkshowhost.

Commentaar
De voormalige Luv-zangeres en huidige mediapersoonlijkheid Brard liet op Instagram weten dat haar komst naar de Late Night-studio geen eenmalige gebeurtenis was, zo meldt het AD. Het is aan Brard om opvallende gebeurtenissen van de afgelopen dagen te becommentariëren.

Schamper
In haar eerste bijdrage als vaste gast liet La Brard onder meer haar analytisch licht schijnen over de staat van het Nederlands voetbal. Dat leverde op social media meteen schampere reacties op, al lieten Patty Brard-liefhebbers weten nu wèl een reden te hebben om af te stemmen op Late Night. Al is het dan alleen op de vrijdagavond.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen