Overslaan en naar de inhoud gaan

Patty Brard schiet Twan Huys te hulp

Geplaatst opzaterdag 24 november 2018 - 12:16

In de hoop dat de teleurstellende kijkcijfers van RTL Late Night weer een stijgende lijn inzetten, wordt presentator Twan Huys voortaan elke vrijdag bijgestaan door niemand minder dan Patty Brard.

Vrijdag schoof de 63-jarige diva voort het eerst aan bij de Limburgse talkshowhost.

Commentaar
De voormalige Luv-zangeres en huidige mediapersoonlijkheid Brard liet op Instagram weten dat haar komst naar de Late Night-studio geen eenmalige gebeurtenis was, zo meldt het AD. Het is aan Brard om opvallende gebeurtenissen van de afgelopen dagen te becommentariëren.

Schamper
In haar eerste bijdrage als vaste gast liet La Brard onder meer haar analytisch licht schijnen over de staat van het Nederlands voetbal. Dat leverde op social media meteen schampere reacties op, al lieten Patty Brard-liefhebbers weten nu wèl een reden te hebben om af te stemmen op Late Night. Al is het dan alleen op de vrijdagavond.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen