Overslaan en naar de inhoud gaan

Patrick van Maris volgt Paul Hustinx op als TEFAF-directeur

Geplaatst opmaandag 12 januari 2015 - 15:30

Patrick van Maris volgt per 1 mei Paul Hustinx op als de directeur van kunstbeurs TEFAF Maastricht.

Hustinx informeerde het bestuur van TEFAF al enkele maanden geleden dat hij van plan was om na zeventien jaar te stoppen als directeur.

Tijd voor frisse blik
"Hoewel de jaren voorbij lijken te zijn gevlogen is dat in onze huidige wereld een lange tijd, zowel voor een mens als voor een organisatie. Het is tijd voor een frisse blik en nieuwe inzichten", aldus Roermondenaar Hustinx.

Sotheby's
Die nieuwe inzichten moeten komen van Patrick van Maris. De nieuwe directeur werkt al ruim 25 jaar in de kunstwereld en vervulde verscheidene leidinggevende en strategische functies bij veilinghuis Sotheby’s. Van Maris woont met zijn vrouw en kinderen in het Engelse Surrey.

TEFAF Maastricht
Van Maris neemt het het stokje over op 1 mei 2015. Paul Hustinx gaat per 1 september 2015 met vervroegd pensioen, maar blijft bij TEFAF betrokken als adviseur.

TEFAF Maastricht is dit jaar van 13 tot en met 22 maart in het MECC in Maastricht.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Disclaimer over echtheid kunst in catalogus kunstbeurs TEFAF
Kunstbeurs TEFAF blijft tot 2020 in Maastricht
ANP
75.000 bezoekers voor TEFAF in Maastricht
Auto Parkeren Parkeerplaats
Tijdelijke parkeerplaats moet parkeerprobleem Tefaf oplossen
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen