Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Patrick N'Koyi verruilt Fortuna voor MVV

Geplaatst opdinsdag 12 juli 2016 - 11:01

Patrick N'Koyi is in beeld om de nieuwe spits te worden van MVV. De Congolees-Nederlandse voetballer traint dinsdagochtend voor het eerst mee met de Maastrichtse selectie.

N'Koyi speelde van 2012-2014 voor Fortuna Sittard.

Naar MVV
Met N'Koyi haalde Fortuna de play-offs voor promotie naar de eredivisie. Hij trainde afgelopen week ook mee bij Fortuna, al had de Sittardse club door een onzekere toekomst geen plannen om N'Koyi toe te voegen aan de selectie. MVV kaapt de sterke spits nu weg uit Sittard.

Vluchteling
​N'Koyi
kwam op 4-jarige leeftijd vanuit Congo als vluchteling naar Nederland. De familie vestigde zich in eerste instantie in Eindhoven, waar N´Koyi ook begon met voetbalclub VV Acht. Na vier jaar bij FC Eindhoven maakte hij in 2012 de overgang naar Fortuna.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Oude bekende N'Koyi traint mee bij Fortuna
MVV haalt oud-Fortuna-spits N'Koyi binnen
MVV'er N'Koyi: onderschatting is een voordeel
MVV wint 'geheim' oefenduel van Lierse SK
Overzicht
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures

Meest gelezen