Overslaan en naar de inhoud gaan

Patrick Kicken geen fan van 3FM-dj Van der Lende

Geplaatst opvrijdag 27 maart 2015 - 21:44

Radio Veronica-dj Patrick Kicken uit Stein haalt uit naar 3FM-dj Frank van der Lende.

Die laatste neemt vanaf 1 juni het middagprogramma over van de naar Radio 538 vertrekkende Sander Lantinga en Coen Swijnenberg. Dat kan Kicken niet bekoren, laat hij weten op Twitter.

‘Nou dat @3FM is binnenkort ook geen concurrentie meer in de middag. Je hoeft daar maar ’n gek hoedje op te zetten en je krijgt de middagshow’, schrijft Kicken. Daarmee verwijst hij naar de excentrieke kledingstijl en haardracht van Van der Lende:

Foto: Frank van der Lende/Twitter

De uitspraak kwam hem op kritiek te staan, maar Kicken laat zich niet uit het veld slaan. "Hee ik betaal ook mee aan de Nederlandse Publieke Omroep. Dus ik mag als trouwe belastingbetalende burger een mening hebben en ventileren", schreef hij later. Van der Lende heeft nog niet gereageerd op de opmerkingen van Kicken.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Patrick Kicken definitief weg bij Radio Veronica
Heerlense ambtenaren alvast naar Serious Request
Rámon Verkoeijen blijft langer bij BNN
Rámon twijfelde: 'Wat ga ik doen? Blijf ik bij 3FM?'
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen