Overslaan en naar de inhoud gaan

Patrick Kicken definitief weg bij Radio Veronica

Geplaatst opmaandag 7 november 2016 - 10:40

Radio-dj Patrick Kicken uit Stein is niet meer op Radio Veronica te horen.

De Steindenaar heeft in goed overleg met de commerciële zender besloten om zijn carrière elders voort te zetten, zo meldt Radiofreak.nl.

Vertrekregeling
Kicken vertrekt overigens niet met lege handen. Volgens Radiofreak.nl hebben beide partijen een vertrekregeling getroffen.

Ziek
De dj zit sinds oktober 2015 ziek thuis en is sindsdien al niet meer te horen op de zender. De 42-jarige Steindenaar wil zijn vertrek niet toelichten, wel geeft hij aan binnenkort iets kwijt te willen over zijn gezondheid.

Het is niet de eerste keer dat Kicken langdurig ziek is. In 2011 had hij een burn-out en was hij vier maanden niet te horen op de populaire radiozender.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Patrick Kicken geen fan van 3FM-dj Van der Lende
Patrick Kicken op lijst Ondernemerspartij Kamerverkiezingen
Heerlense ambtenaren alvast naar Serious Request
Twan Huys hunkert naar radio
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen