Overslaan en naar de inhoud gaan

Pastoor verslaat burgemeester tijdens Maestro Maastricht

Geplaatst opzondag 20 december 2015 - 10:00

De Maastrichtse versie van het populaire tv-programma Maestro, Maestro Maastricht, is gewonnen door pastoor Jack Honings van de parochie Sint Petrus en Sint Paulus in Maastricht.

Hij won met zeven punten verschil van burgemeester Annemarie Penn-te Strake.

Dirigeren
De 'battle' waarbij een aantal prominenten uit Maastricht de harmonie mochten dirigeren vond zaterdagavond plaatst in het Panhuys van de Gemeente Riemst in België. Het evenement werd georganiseerd door harmonie Wilhelmina uit de wijk Wolder.

Annemarie Penn - te Strake
Foto: Jean-Pierre Geusens

Deelnemers
Ook oud-burgemeester en minister Gerd Leers, advocaat en Tempeleer Norbert Frijns, Stadsprins Odin Wijnhoven, horecaman Ron Pepels, Maastrichtse wethouder Mieke Damsma en burgemeester Mark Vos uit Riemst deden mee.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Hadewych Minis tweede bij muzikale kijkcijferhit Maestro
Flater: André Rieu 'getrouwd' met Maastrichtse burgemeester
Maastricht hoopt op comeback Treble voor Songfestival
Beelden: wereldkampioenen uit Wolder lopen ereronde
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen