Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Pastoor Eygelshoven gaat bidden voor goede afloop Roda JC

Geplaatst opzaterdag 17 maart 2018 - 12:36

Steun uit onverwachte hoek voor Roda JC. Pastoor Marc Heemels van Eygelshoven gaat zaterdagavond namelijk in de heilige mis speciaal bidden voor de Kerkraadse voetbalclub.

Roda JC verkeert in zwaar weer, want het staat laatste. "De spelers van Roda moeten hun best doen om in de Eredivisie te blijven en ze kunnen alle hulp goed gebruiken", vertelt de pastoor op RTV Parkstad radio.

Initiatief
Het initiatief komt overigens niet van Heemels zelf. "Donderdag belde grote Roda-fan Jan Lonussen uit Eygelshoven me op en vroeg of ik extra wil bidden voor een goede afloop. Dat doe ik natuurlijk graag."

Good vibes
Een oproep op Facebook van de trouwe supporter om naar de speciale mis te komen is ondertussen massaal gedeeld. De Heerlense zangeres Gabriëlla Massa komt zelfs zingen. "Ze is Italiaans en dat is het voetballand. Ik denk dat dat allemaal gaat helpen om de good vibes te sturen naar de mannen die het op het veld moeten doen. We geven de moed niet op", reageert de pastoor.

De mis begint om 19:00 uur in de grote kerk in het centrum van Eygelshoven.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen