Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Pastoor Eygelshoven gaat bidden voor goede afloop Roda JC

Geplaatst opzaterdag 17 maart 2018 - 12:36

Steun uit onverwachte hoek voor Roda JC. Pastoor Marc Heemels van Eygelshoven gaat zaterdagavond namelijk in de heilige mis speciaal bidden voor de Kerkraadse voetbalclub.

Roda JC verkeert in zwaar weer, want het staat laatste. "De spelers van Roda moeten hun best doen om in de Eredivisie te blijven en ze kunnen alle hulp goed gebruiken", vertelt de pastoor op RTV Parkstad radio.

Initiatief
Het initiatief komt overigens niet van Heemels zelf. "Donderdag belde grote Roda-fan Jan Lonussen uit Eygelshoven me op en vroeg of ik extra wil bidden voor een goede afloop. Dat doe ik natuurlijk graag."

Good vibes
Een oproep op Facebook van de trouwe supporter om naar de speciale mis te komen is ondertussen massaal gedeeld. De Heerlense zangeres Gabriëlla Massa komt zelfs zingen. "Ze is Italiaans en dat is het voetballand. Ik denk dat dat allemaal gaat helpen om de good vibes te sturen naar de mannen die het op het veld moeten doen. We geven de moed niet op", reageert de pastoor.

De mis begint om 19:00 uur in de grote kerk in het centrum van Eygelshoven.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen