Overslaan en naar de inhoud gaan

The Passion definitief niet naar Valkenburg

Geplaatst opzondag 16 juni 2019 - 17:54

De succesvolle EO-productie The Passion komt volgens wethouder Claudia Bisschops niet naar Valkenburg.

Dat meldt TV Valkenburg. Daarmee is de toeristische trekpleister definitief niet het decor voor de tiende editie van The Passion in 2020.

Cauberg als Calvarieberg
"Wij hadden gedacht dat de Cauberg als Calvarieberg kon dienen om dan te eindigen in het Kuurpark", aldus Bisschops op de website van de lokale zender. "Maar dat schijnt tv-technisch een drama te zijn."

Niet tv-geniek genoeg
De makers van het televisiespektakel over de lijdensweg van Jezus zouden na een locatiebezoek op 7 mei geconcludeerd hebben dat Valkenburg geen geschikte locaties heeft die voldoende tv-geniek zijn.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen