Overslaan en naar de inhoud gaan

The Passion definitief niet naar Valkenburg

Geplaatst opzondag 16 juni 2019 - 17:54

De succesvolle EO-productie The Passion komt volgens wethouder Claudia Bisschops niet naar Valkenburg.

Dat meldt TV Valkenburg. Daarmee is de toeristische trekpleister definitief niet het decor voor de tiende editie van The Passion in 2020.

Cauberg als Calvarieberg
"Wij hadden gedacht dat de Cauberg als Calvarieberg kon dienen om dan te eindigen in het Kuurpark", aldus Bisschops op de website van de lokale zender. "Maar dat schijnt tv-technisch een drama te zijn."

Niet tv-geniek genoeg
De makers van het televisiespektakel over de lijdensweg van Jezus zouden na een locatiebezoek op 7 mei geconcludeerd hebben dat Valkenburg geen geschikte locaties heeft die voldoende tv-geniek zijn.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen