The Passion Roermond

Bijna 2,6 miljoen kijkers voor The Passion in Roermond

Bijna 2,6 miljoen kijkers zaten donderdagavond aan de buis gekluisterd voor The Passion in Roermond.

The Passion Roermond
Weinig mensen op de been bij begin van The Passion

Bij het begin van The Passion in het centrum van Roermond zijn maar weinig mensen op de been die een glimp van het tv-spektakel proberen op te vangen. Vanwege corona kan er geen publiek bij aanwezig zijn.

Passion Munsterplein
Geen publiek welkom bij The Passion: handhavers ingezet

Het beveiligingsbedrijf van productiemaatschappij Mediawater gaat donderdagavond samen met handhavers van de gemeente Roermond toezien op het wegblijven van publiek tijdens de opvoering van The Passion.

Passion Munsterplein
The Passion gaat door maar anders dan anders

The Passion, een muzikaal-bijbels evenement dat telkens op Witte Donderdag wordt gehouden, vindt dit jaar plaats op het Munsterplein in Roermond.

The Passion 2019  Dordrecht
Coronacrisis vormt rode draad komende editie The Passion

De komende editie van The Passion in Roermond staat in het teken van naastenliefde tijdens de coronacrisis. Onder de noemer #ikbenervoorjou wil de gemeente laten zien hoe mensen elkaar te hulp schieten.

Cast The Passion 2021
Freek Bartels speelt Jezus in The Passion in Roermond

De 34-jarige zanger en musicalster Freek Bartels gaat de rol van Jezus vertolken in de The Passion.

passion anp
Trijntje Oosterhuis speelt Maria in The Passion

Trijntje Oosterhuis gaat de rol van Maria vertolken in paasspektakel The Passion.

dRE OP VRIJTHOF
Deze grote evenementen gingen niet door in 2020

Aan het begin van januari leek 2020 een mooi evenementenjaar te worden. De koning en zijn familie zouden naar Maastricht komen, in de zomer zouden Landgraaf, Roermond en Weert weer volstromen met muziekliefhebbers en André Rieu zou weer neerstrijken op het Vrijthof.

The Passion 2019  Dordrecht
The Passion trekt dit jaar niet alleen door Roermond

The Passion, het religieuze paasspektakel op televisie, krijgt een nieuwe opzet. De processie met het iconische lichtgevende kruis trekt komend jaar niet alleen op Witte Donderdag door gaststad Roermond, maar gedurende de veertig dagen die eraan voorafgaan door heel Nederland.

The Passion bij SIF Roermond  (5 mrt 2020) Foto: Miko Brepols (L1)
Tv-show The Passion volgend jaar alsnog vanuit Roermond

Paasspektakel The Passion wil volgend jaar de live tv-show op Witte Donderdag alsnog vanuit Roermond uitzenden. Dit jaar was dat ook al de bedoeling, maar dat ging niet door vanwege de coronacrisis.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten