Overslaan en naar de inhoud gaan

Pascal Alleleyn snelste vijftigplusser bij Limburg Cross Cup

Geplaatst opmaandag 14 oktober 2019 - 19:23

Pascal Alleleyn uit Bocholtz was zondag de snelste vijftigplusser tijdens de Limburg Cross Cup in Helmond.

Helmondenaar Edwin Raats was na Baarlo ook in eigen woonplaats de snelste master en kwam ruim anderhalve minuut voor Stefan Ganser uit Stolberg over de streep.

Bloementrui
Erwin Bakker uit Neerkant mocht bij de veldrijders de bloementuil in ontvangst nemen. Hij had in de vierde ronde een lichte voorsprong op zijn achtervolgers en stond de koppositie in het vervolg van de wedstrijd niet meer af. Niels Verbruggen werd tweede voor Joep Keijsers. Daan Bongers uit Baarlo finishte als vierde.

Arts aan kop
Bij de mountainbikers reed Edwin Arts van start tot finish aan de leiding. Hij had na acht ronden een voorsprong van ruim een minuut op Daniël van Tetering uit Cuijk, die tweede werd. De Belg Ruben Verhees werd derde. De rest van het veld volgde op meer dan drie minuten.

Bij de masters won Jurgen van Vlasselaer uit het Belgische As de mountainbikewedstrijd. Hij had 48 seconden voorsprong op Leon Crienen. De mountainbiker uit Baarlo kwam enkele ronden op bijna twee minuten door, maar kende een sterke slotfase.

Vrouwen
Mirte Klerkx zorgde voor de derde Helmondse overwinning in de tweede wedstrijd van de wintercompetitie. Zij had bijna een minuut voorsprong op Anouk Reen, die als tweede over de meet kwam. Tamara Janssen uit Hoensbroek finishte als derde.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen