Overslaan en naar de inhoud gaan

Pascal Alleleyn snelste vijftigplusser bij Limburg Cross Cup

Geplaatst opmaandag 14 oktober 2019 - 19:23

Pascal Alleleyn uit Bocholtz was zondag de snelste vijftigplusser tijdens de Limburg Cross Cup in Helmond.

Helmondenaar Edwin Raats was na Baarlo ook in eigen woonplaats de snelste master en kwam ruim anderhalve minuut voor Stefan Ganser uit Stolberg over de streep.

Bloementrui
Erwin Bakker uit Neerkant mocht bij de veldrijders de bloementuil in ontvangst nemen. Hij had in de vierde ronde een lichte voorsprong op zijn achtervolgers en stond de koppositie in het vervolg van de wedstrijd niet meer af. Niels Verbruggen werd tweede voor Joep Keijsers. Daan Bongers uit Baarlo finishte als vierde.

Arts aan kop
Bij de mountainbikers reed Edwin Arts van start tot finish aan de leiding. Hij had na acht ronden een voorsprong van ruim een minuut op Daniƫl van Tetering uit Cuijk, die tweede werd. De Belg Ruben Verhees werd derde. De rest van het veld volgde op meer dan drie minuten.

Bij de masters won Jurgen van Vlasselaer uit het Belgische As de mountainbikewedstrijd. Hij had 48 seconden voorsprong op Leon Crienen. De mountainbiker uit Baarlo kwam enkele ronden op bijna twee minuten door, maar kende een sterke slotfase.

Vrouwen
Mirte Klerkx zorgde voor de derde Helmondse overwinning in de tweede wedstrijd van de wintercompetitie. Zij had bijna een minuut voorsprong op Anouk Reen, die als tweede over de meet kwam. Tamara Janssen uit Hoensbroek finishte als derde.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen