Gevangene arrestatie crimineel handboeien stock

Heerlense godfather zegt 'sorry' na vluchtpoging

Het Gerechtshof in Den Bosch heeft persoonlijke excuses ontvangen van Pascal M. (46), die zich na zijn veroordeling in de Parkstadbende-zaak tien maanden schuilhield. Hij wordt gezien als leider van die bende.

Edit - Jerlonny P Kerron
Rapper opnieuw verdacht in grote strafzaak: wie is Jerlonny?

De 23-jarige Jerlonny P. staat woensdag voor het eerst voor de rechter in het liquidatieproces rondom advocaat Derk Wiersum. Wie is deze jonge Brunssumer en hoe raakte hij verzeild in één van de grootste rechtszaken van het land?

ANP-377774797
Brunssums lid Taghi-bende nog drie maanden vast

Brunssumer Jerlonny D.(22) blijft nog zeker 90 dagen vastzitten voor zijn mogelijke rol in de moord op advocaat Derk Wiersum.

Gevangenis arrestatie cel stock
Arrestatieteam verraste godfather Pascal in Heerlen

De zaterdag gearresteerde Pascal M. (46) werd verrast door een arrestatieteam, terwijl hij op bezoek was bij een kennis in Heerlerheide. Hij werd al tien maanden gezocht voor zijn rol als 'godfather' van de Parkstadbende.

stock arrestatie handboeien aanhouding_HD
Voortvluchtige 'Godfather' Parkstadbende opgepakt

De politie heeft zaterdagochtend de voortvluchtige Pascal M. uit Hoensbroek aangehouden.

Vermiste man Parkstadbende in Spanje opgepakt

De vermiste man die onlangs werd veroordeeld tot 20 maanden celstraf is in Spanje aangehouden. Hij is een van de leden van de Parkstadbende.

Jarenlange celstraffen voor leden beruchte Parkstadbende

De rechtbank heeft dertien leden van de Parkstadbende veroordeeld voor onder andere hun rol in een criminele organisatie, diefstal, heling, woninginbraken, verboden wapen- en drugsbezit. Ze krijgen celstraffen tot 5 jaar.

Parkstadbende-lid ook vervolgd voor inbraak

Voor Soufiane K. (22) dreigt een dubbele straf. Hij moest sowieso al voorkomen voor zijn rol in de Parkstadbende-zaak, maar wordt nu ook vervolgd voor een inbraak.

Kopstuk uit Parkstadbende opnieuw gearresteerd

De 22-jarige Soufiane K. is deze week gearresteerd, voor in ieder geval diefstal of een poging daartoe. Dat gebeurde in de rechtbank van Maastricht, waar hij als verdachte aanwezig was in de zaak van de Parkstadbende.

Advocaat kopstuk Parkstadbende 'Romano is niet de leider'

Suzanne Kurvers, de advocaat van Parkstadbende-hoofdverdachte Romano M., vindt de celstraf van zeven jaar die door het OM wordt geëist, buitensporig hoog.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten