Overslaan en naar de inhoud gaan

'Parkstad-nacht moet jaarlijkse traditie worden'

Geplaatst opzaterdag 8 april 2017 - 9:56

De eerste Parkstad-nacht was volgens de deelnemende organisaties een succes.

Vrijdagavond bleven veel attracties in de regio Parkstad langer open. Daar kwamen veel mensen op af. De meeste locaties raakten uitverkocht. Er kwamen niet alleen toeristen op af, maar ook veel omwonenden die de attractie in hun buurt ook eens 's avonds wilden bezoeken.

600 tickets verkocht
In totaal werden meer dan 600 tickets vooraf aan de avond verkocht. Op de avond zelf konden bezoekers nog kaarten kopen, tenzij de gewenste attractie al uitverkocht was. Er werd hard gewerkt om te voldoen aan de grote interesse zo verhoogde Heerlen Murals het aantal rondleidingen langs de muurschilderingen in Heerlen en besloot de Schelmentoren de groepsgrootte uit te breiden om het animo op te vangen.

Traditie?
De Parkstad-nacht moet volgens bezoekers een jaarlijks terugkerende traditie worden. "Of dat gaat gebeuren is afhankelijk van de evaluatie", zegt Moniek Daniels van VVV Zuid-Limburg. "Samen met Stadsregio Parkstad Limburg heeft de VVV Zuid-Limburg een regierol vervult. Het zijn de attracties die beslissen. We weten nu wat goed werkt en waar verbetering mogelijk is. Zelf kijk ik terug op een geslaagd evenement. Het smaakt naar meer."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Toverland strooit met nieuwe namen: Wunder Wald en Ithaka
Video: GaiaZOO geeft inkijkje in romantiek dierenrijk
Limburgse achtbaanbouwer in Japanse handen
Aanleg Buitenring Parkstad opnieuw vertraagd
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen