Overslaan en naar de inhoud gaan

'Parkstad-nacht moet jaarlijkse traditie worden'

Geplaatst opzaterdag 8 april 2017 - 9:56

De eerste Parkstad-nacht was volgens de deelnemende organisaties een succes.

Vrijdagavond bleven veel attracties in de regio Parkstad langer open. Daar kwamen veel mensen op af. De meeste locaties raakten uitverkocht. Er kwamen niet alleen toeristen op af, maar ook veel omwonenden die de attractie in hun buurt ook eens 's avonds wilden bezoeken.

600 tickets verkocht
In totaal werden meer dan 600 tickets vooraf aan de avond verkocht. Op de avond zelf konden bezoekers nog kaarten kopen, tenzij de gewenste attractie al uitverkocht was. Er werd hard gewerkt om te voldoen aan de grote interesse zo verhoogde Heerlen Murals het aantal rondleidingen langs de muurschilderingen in Heerlen en besloot de Schelmentoren de groepsgrootte uit te breiden om het animo op te vangen.

Traditie?
De Parkstad-nacht moet volgens bezoekers een jaarlijks terugkerende traditie worden. "Of dat gaat gebeuren is afhankelijk van de evaluatie", zegt Moniek Daniels van VVV Zuid-Limburg. "Samen met Stadsregio Parkstad Limburg heeft de VVV Zuid-Limburg een regierol vervult. Het zijn de attracties die beslissen. We weten nu wat goed werkt en waar verbetering mogelijk is. Zelf kijk ik terug op een geslaagd evenement. Het smaakt naar meer."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Video: GaiaZOO geeft inkijkje in romantiek dierenrijk
Toverland strooit met nieuwe namen: Wunder Wald en Ithaka
Limburgse achtbaanbouwer in Japanse handen
Aanleg Buitenring Parkstad opnieuw vertraagd
Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen