Overslaan en naar de inhoud gaan

Parkstad lonkt naar internationale reisorganisaties

Geplaatst opdonderdag 7 april 2016 - 15:12

De regio Parkstad hoopt op interesse van de grote internationale reisorganisaties.

Dat zegt directeur Anya Niewierra van de VVV Zuid-Limburg op de WTTC-conferentie in het Amerikaanse Dallas. Parkstad is genomineerd als beste toeristische bestemming ter wereld.

Deze donderdagavond wordt duidelijk of Parkstad die prijs gaat winnen.

Complimenten
Wethouders van de verschillende gemeenten in Parkstad komen vanaf 17:00 uur bij elkaar in Heerlen om samen naar de prijsuitreiking te kijken.

Volgens Niewierra maakt Parkstad een goede kans op de eretitel. "Ik werd zelfs door de hoogste baas van onze concurrent in Zuid-Afrika gecomplimenteerd over ons project. Dat is een goed teken".

Stimulans
Gedeputeerde Eric Geurts hoopt dat de nominatie een stimulans is om het toerisme in Zuid-Limburg naar een nog hoger niveau te tillen. "Waar we nu staan, is al een geweldige sprong die we met zijn allen gemaakt hebben. De prijs waarvoor we nu genomineerd zijn is daarvoor heel belangrijk".

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking is vanaf 18:00 uur live te volgen bij L1 Radio. De eerste reacties zijn om 19.30 te zien in het L1 Nieuws.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Parkstad wint verrassend internationale toerismeprijs
nature wonder world, brunssum, attractiepark
Toerismeprijs Parkstad moet Nature Wonder World stimuleren
'Toerismeprijs zorgt voor nieuwe dynamiek in Parkstad'
Zuid-Limburg vervangt duizenden paaltjes voor knooppunten
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen