Benefietconcert in het Parkstad Limburg Stadion

Muzikanten in financiële nood kunnen donatie aanvragen

Muzikanten die door de coronacrisis in financiële nood zijn geraakt, kunnen een donatie aanvragen bij de stichting 'Hart voor Artiesten'.

Roda-fans jagen Mauricio Garcia de la Vega uit stadion (27 sep 2019)
De la Vega verdreven: 'Gitzwarte bladzijde in Roda-historie'

Een beoogd clubeigenaar die uit een voetbalstadion wordt verdreven; het Parkstad Limburg Stadion was vrijdagavond decor van wildwestpraktijken die zeker niet de schoonheidsprijs verdienen.

Huurverlaging voor Roda JC cruciaal: 'Maar we blijven streng'

Met een tijdelijke verlaging van de stadionhuur voor het Parkstad Limburg Stadion gaat het er financieel alsmaar beter uitzien voor Roda JC Kerkrade.

Kerkrade stelt besluit stadionhuur Roda JC maand uit

De gemeenteraad van Kerkrade heeft het besluit om de stadionhuur van Roda JC te verlagen een maand uitgesteld.

Meerderheid raad Kerkrade voor verlaging stadionhuur Roda

Het lijkt erop dat Roda JC de komende jaren nog maar de helft van de huur voor het Parkstad Limburg Stadion hoeft te betalen.

Stadionhuur Roda JC: Commissie legt bal bij gemeenteraad

De Gemeenteraad van Kerkrade moet in de vergadering van december een besluit nemen over het verzoek van Roda JC de huur voor het Parkstad Limburg Stadion te verlagen.

Kerkraads college toch gevoelig voor smeekbede Roda JC

Het college van burgemeester en wethouders in Kerkrade wil Roda JC financieel tóch tegemoet komen. Dat blijkt uit een voorstel dat het college doet naar de raad.

Roda JC betaalt al maanden geen huur meer voor stadion

Roda JC heeft al drie maanden geen huur meer betaald voor het stadion.

Van Veldhoven wil goed gesprek met gemeente over stadion

Roda-directeur Harm van Veldhoven wil met de gemeente Kerkrade in gesprek over de huur die de club moet betalen voor het Parkstad Limburg Stadion.

Roda JC speelt oefenduel tegen team werkloze profs

Het oefenduel van Roda JC tegen KVS Westerlo gaat niet door. In plaats van tegen de Belgen spelen de Kerkradenaren zaterdag tegen een team dat uit contractloze profs bestaat.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten