Moord op Omer Koksal

Rotterdamse drugscriminelen aangepakt: 44 arrestaties

Rotterdamse criminelen zijn op grote schaal geïnfiltreerd in het Limburgse drugsmilieu. Alleen al dit kalenderjaar zijn er 44 verdachten gearresteerd in een groot onderzoek naar deze drugscriminelen.

Ziggo
Internetstoring Ziggo treft Parkstad

Ziggo-klanten uit Parkstad hebben dinsdag last van een internetstoring. Daardoor kunnen ze geen gebruik maken van het vaste internet.

Armoede Armoedegrens
Woningcorporaties helpen arme gezinnen geld besparen

Kwetsbare gezinnen in de regio Parkstad kunnen voortaan vanuit woningcorporaties hulp krijgen om geld te besparen.

hennep hennepplantage wiet wietplantage
Meer onaangekondigde hennepcontroles in regio Parkstad

Vijf andere Parkstadgemeentes sluiten zich aan bij het sinds een jaar in Heerlen en Kerkrade lopende Hennep Aanpak Parkstad-project.

stock mondkapje tieners jongeren scholieren
Scholen in Limburg verplichten mondkapjes bij praktijklessen

Het Beroepscollege Parkstad Limburg verplicht mondkapjes bij praktijklessen waar leerlingen en leraren geen 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden.

Edit - Saroleastraat Heerlen winkelstraat centrum winkel winkels
Besluit over financieel toezicht Heerlen uitgesteld

Het provinciebestuur stelt een besluit over de vorm van financieel toezicht op de gemeente Heerlen een paar maanden uit.

wiremedia
Populaire fietsroute in Zuid-Limburg krijgt fietspad

De fietsroute tussen Parkstad en het Heuvelland krijgt een fietspad om bepaalde situaties verkeersveiliger te maken. Daarnaast wordt het gebied aangepast om wateroverlast te vermijden.

Fiets, fietsen
Nog eens zes ton minder voor fietspad Leisure Lane

Het toeristische fietspad Leisure Lane door Parkstad moet nog eens voor zes ton minder worden aangelegd.

ongeval Brunssum (14 juni 2020)
Automobilist rijdt door na ernstige aanrijding met gewonde

Bij een aanrijding op de Buitenring bij Landgraaf is in de nacht van zaterdag op zondag een 30-jarige automobilist uit Kerkrade ernstig gewond geraakt. De automobilist van de andere auto is na het ongeval ervandoor gegaan.

heerlen
Expojaar IBA Parkstad uitgesteld: 6 ton schade

Het Expojaar van IBA Parkstad wordt met een jaar uitgesteld in verband met de coronacrisis.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten