Overslaan en naar de inhoud gaan

'Parkhotel Valkenburg Cycling Team wil dit jaar verrassen'

Geplaatst opzaterdag 9 februari 2019 - 18:40

Het vernieuwde Parkhotel Valkenburg Cycling Team wil dit jaar gaan verrassen.

"Wij zijn een nieuwe weg ingeslagen en hebben Nederlands toptalenten in de ploeg gecombineerd met ervaren rensters", zegt manager Esra Tromp tegenover L1 op de presentatie van de ploeg in Valkenburg.

Renstal
Parkhotel heeft dit jaar zestien rensters, de helft daarvan is nieuw bij de Limburgse ploeg. De Belgische ervaren rensters Ann-Sophie
Duyk, Sofie de Vuyst en de Nederlandse routinier Roxane Knetemann (laatste jaar) moeten jonge talenten als de 19-jarige Lorena Wiebes en de 22-jarige Demi Vollering verder helpen. Wiebes geldt als het grootste sprinttalent van het internationale peloton. Klimmer Vollering hoopt nog dichter op de hielen te zitten van toppers als Anna van der Breggen en Annemiek van Vleuten.

Lees ook: Team Parkhotel mag starten in alle World Tour wedstrijden

Beste vijftien
Parkhotel Valkenburg
Cycling Team hoort bij de beste vijftien ploegen ter wereld en mag daarom in alle grote wedstrijden starten. "Wij willen overal meedoen om de winst, dat zal niet altijd lukken maar we hebben veel getalenteerde rensters voor veel verschillende terreinen. Wij hopen iedereen te verrassen", aldus manager Esra Tromp.

Op 2 maart begint het vrouwenseizoen in de Omloop Het Nieuwsblad.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen