stock wielrennen vrouw

Jumbo-Visma start volgend jaar met vrouwenwielerploeg

Het is definitief: Team Jumbo-Visma start volgend jaar met een eigen vrouwenwielerploeg. De formatie gaat onder een continentale licentie van start.

Parkhotel Valkenburg
Nieuwe rensters voor wielerploeg Parkhotel Valkenburg

Wielerploeg Parkhotel Valkenburg heeft zich versterkt met vijf nieuwe rensters. De aanwinsten gaan volgend seizoen voor de Limburgse ploeg rijden.

Parkhotel Valkenburg
Parkhotel Valkenburg rijdt Parijs-Roubaix

Parkhotel Valkenburg is één van de 24 ploegen die een uitnodiging heeft ontvangen om de eerste editie van Parijs-Roubaix voor vrouwen te rijden.

ANP-422099594
Vos en Vollering geklopt door Elizabeth Deignan in La Course

Elizabeth Deignan heeft La Course gewonnen, de vrouweneditie van de Tour de France. In de sprint versloeg ze Marianne Vos en Demi Vollering, van Parkhotel Valkenburg.

28-08 ONLINE Demi Vollering
Video: Demi Vollering klaar voor La Course

Demi Vollering is klaar voor La Course, de vrouweneditie van de Tour de France.

racefiets renfiets wielrennen stock
Bij Parkhotel vertrokken Wiebes kiest voor Team Sunweb

Wielrenster Lorena Wiebes gaat voor Team Sunweb rijden. De Nederlands kampioene op de weg heeft een contract tot eind 2024 getekend bij de WorldTour-ploeg.

ANP-374931124
Wielrenster Wiebes alsnog weg bij Parkhotel Valkenburg

Wielrenster Lorena Wiebes vertrekt bij de ploeg Parkhotel Valkenburg. Haar contract is, zoals eerder afgesproken, per 1 juni beëindigd.

Wielrennen vrouwen
Team Parkhotel reist niet af naar Italië

De vrouwen van Parkhotel Valkenburg Cycling Team hebben besloten om niet te starten in Italië.

Lorena Wiebes (ANP)
Wielrenster Lorena Wiebes kijkt vooruit na dreigende breuk

Wielrenster Lorena Wiebes wil alleen maar vooruitkijken naar de toekomst en niet meer herinnerd worden aan de dreigende breuk met de Limburgse wielerploeg Parkhotel Valkenburg.

Doping wielrennen
Ook B-staal geschorste Parkhotel-wielrenster positief

De contra-expertise van de op doping betrapte wielrenster Sofie de Vuyst heeft opnieuw een positieve test opgeleverd.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten