Overslaan en naar de inhoud gaan

Parkfeest blijft gratis en wil doorgroeien

Geplaatst opdinsdag 2 augustus 2016 - 6:27

Het Zomerparkfeest (ZPF) in Venlo blijft gratis en wil de komende jaren blijven groeien. Niet alleen kwalitatief, maar ook qua bezoek.

Gemikt wordt op het Duitse grensgebied.

Nieuwe voorzitter
Dat zegt Venlonaar Marc Nelissen (41). Maandag maakte het ZPF-bestuur bekend dat hij unaniem gekozen is tot de nieuwe voorzitter. Nelissen is sinds 2012 secretaris van het ZPF. Hij volgt Rom van Strijp op die twintig jaar in het bestuur van het vierdaagse, culturele festijn zat.

Lees ook: Nieuwe voorzitter voor Zomerparkfeest in Venlo

92.000 bezoekers
Van Strijp nam in 2007 het voorzitterstokje over van Sef Derkx. Van Strijp kondigde vorig jaar zijn vertrek als voorzitter aan. Vorig jaar noteerde het ZPF in vier dagen een recordbezoek van 92.000 bezoekers, maar Nelissen wil meer. "We willen meer bezoekers uit het Duitse grensgebied. We kijken nu in een halve cirkel: Venlo- Roermond-Venray, maar die cirkel willen we rondmaken."

Jubileumeditie
Het Zomerparkfeest vindt eind augustus voor de veertigste keer plaats. De jubileumeditie is nog onder leiding van Rom van Strijp.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen

Gerelateerde berichten

Nieuwe voorzitter voor Zomerparkfeest in Venlo
Voorzitter Zomerparkfeest gaat laatste jaar in
Muziektalent krijgt een kans op Zomerparkfeest in Venlo
Zomerparkfeest Venlo zet festivalbus opnieuw in
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen