Overslaan en naar de inhoud gaan

Parkfeest blijft gratis en wil doorgroeien

Geplaatst opdinsdag 2 augustus 2016 - 6:27

Het Zomerparkfeest (ZPF) in Venlo blijft gratis en wil de komende jaren blijven groeien. Niet alleen kwalitatief, maar ook qua bezoek.

Gemikt wordt op het Duitse grensgebied.

Nieuwe voorzitter
Dat zegt Venlonaar Marc Nelissen (41). Maandag maakte het ZPF-bestuur bekend dat hij unaniem gekozen is tot de nieuwe voorzitter. Nelissen is sinds 2012 secretaris van het ZPF. Hij volgt Rom van Strijp op die twintig jaar in het bestuur van het vierdaagse, culturele festijn zat.

Lees ook: Nieuwe voorzitter voor Zomerparkfeest in Venlo

92.000 bezoekers
Van Strijp nam in 2007 het voorzitterstokje over van Sef Derkx. Van Strijp kondigde vorig jaar zijn vertrek als voorzitter aan. Vorig jaar noteerde het ZPF in vier dagen een recordbezoek van 92.000 bezoekers, maar Nelissen wil meer. "We willen meer bezoekers uit het Duitse grensgebied. We kijken nu in een halve cirkel: Venlo- Roermond-Venray, maar die cirkel willen we rondmaken."

Jubileumeditie
Het Zomerparkfeest vindt eind augustus voor de veertigste keer plaats. De jubileumeditie is nog onder leiding van Rom van Strijp.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Nieuwe voorzitter voor Zomerparkfeest in Venlo
Voorzitter Zomerparkfeest gaat laatste jaar in
Muziektalent krijgt een kans op Zomerparkfeest in Venlo
Zomerparkfeest Venlo zet festivalbus opnieuw in
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen