Overslaan en naar de inhoud gaan

Parkeren en bier halen duurt lang op Pinkpop

Geplaatst opvrijdag 15 juni 2018 - 20:59

Voor liefhebbers van een biertje of festivalgangers die per auto naar Pinkpop zijn afgereisd, was de eerste Pinkpopdag er een om geduld te hebben.

Het verkeer rond Landgraaf liep vrijdagmiddag muurvast door festivalgangers op zoek naar een parkeerplaats.

Parkeerplaatsen
Wachttijden tot anderhalf uur waren geen uitzondering, om er vervolgens achter te komen dat de aangewezen parkeerplaatsen al vol stonden. Dat was des te pijnlijker, omdat veel mensen al van tevoren een parkeerticket hadden gekocht. Uiteindelijk werden de automobilisten naar de parkeerplaats van Mondo Verde gestuurd, waar wel nog plaats was.

Dorstig weer
Eenmaal op het festival was het opnieuw aanschuiven, als je als bezoeker tenminste in de buurt van het hoofdpodium een biertje wilde bestellen. Het dorstige weer zorgde ervoor dat er meer mensen een drankje gingen halen dan dat het barpersoneel kon tappen, waardoor de wachttijden opliepen tot bijna een half uur. Waardoor het eigenlijk al de moeite waard was om meteen weer aan te sluiten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen