Superboeren boycotten MVV om parkeerplaatsen

De supporters van voetbalclub De Graafschap boycotten de uitwedstrijd tegen MVV, volgende week vrijdag.

Meerdere auto's in brand in Maastrichtse parkeergarage

De brandweer is zaterdagmiddag richting Plein 1992 in Maastricht gesneld, omdat er meerdere auto's in brand stonden in de parkeergarage onder het plein.

Video: Controles tegen parkeren op de vluchtstrook

Rijkswaterstaat gaat extra controleren op vrachtwagens die op de vluchtstrook parkeren.

Sittard-Geleen levert half miljoen euro in op parkeren

De parkeerinkomsten van Sittard-Geleen vallen dit jaar naar verwachting een half miljoen euro lager uit dan in 2018. De parkeertarieven zijn begin dit jaar fors verhoogd, maar de gemeente zegt dat er meer mogelijke oorzaken zijn.

Auto Parkeren Parkeerplaats
VieCuri ziekenhuis pakt parkeerproblematiek aan

Het Viecuri ziekenhuis in Venlo heeft een terrein gehuurd waar medewerkers hun auto kunnen parkeren.

Aanbieden handtekeningen voor gratis parkeren Zuyderland

De initiatiefnemers voor een petitie tegen betaald parkeren in de garage van het Zuyderland ziekenhuis in Sittard-Geleen gaan donderdagavond ruim 6200 handtekeningen aanbieden aan burgemeester Sjraar Cox.

Maastrichtse vestiging Loods 5 bijna klaar voor opening

De Maastrichtse vestiging van het populaire woonwarenhuis Loods 5 is bijna klaar voor de opening. Op 7 maart opent de winkel in het Sphinxkwartier voor het eerst de deuren.

Petitie voor gratis parkeren bij ziekenhuizen groeit

Meer dan 4000 mensen hebben inmiddels hun handtekening gezet onder een petitie die pleit voor gratis parkeren bij ziekenhuizen. Dit naar aanleiding van de verhoging van het uurtarief om te kunnen parkeren bij het Zuyderland.

D66 wil papier terug op voorruit foutparkeerder Maastricht

Als het aan de D66-fractie in Maastricht ligt, krijgen foutparkeerders weer een bonnetje onder de ruitenwisser. Daarmee hopen ze onnodig dubbele boetes te voorkomen.

Brandalarm zorgt voor chaos in parkeergarage Maastricht

Een brandalarm heeft zondagmiddag voor de nodige chaos gezorgd in de parkeergarage Mosae Forum in Maastricht.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten