rijkswaterstaat voert actie

Video: zo gevaarlijk is het negeren van een rood kruis

Op de parkeerplaats Ellerbrug op de A2 bij Ell heeft woensdag de hele dag een zwaar beschadigde auto van Rijkswaterstaat gestaan. De auto werd in maart aangereden door een vrachtwagen die een rood kruis negeerde.

Uitbreiding truckparking Venlo moet in 2022 klaar zijn

De uitbreiding van de truckparking aan de James Cookweg in Venlo moet in 2022 klaar zijn. Dan is er ruimte voor 165 vrachtwagens extra.

Politiehond bijt man bij aanhouding na poging ladingdiefstal

Een politiehond heeft een man uit Roemenië, die verdacht wordt van vernieling en poging tot ladingdiefstal, bij zijn aanhouding gebeten. De man was op de vlucht geslagen, bij de zoektocht werd een politiehond ingezet.

Brandweer heeft handen vol aan zwerfkat onder motorkap

Een zwerfkat houdt zich schuil onder de motorkap van geparkeerde auto's aan het outlet center van Roermond.

Personeel blij met behouden parkeerplaats MAA

Chauffeurs van de pendelbussen, controleurs en bewakers zijn blij dat hun parkeerplaats P5 open mag blijven van de rechter. Die wees in een kort geding een eis tot onmiddellijke sluiting af.

Tijdelijke parkeerplaats MAA mag van rechtbank

De tijdelijke parkeerplaats voor passagiers van Maastricht Aachen Airport aan de Europalaan mag voorlopig blijven van de rechtbank in Roermond.

Muur in puin gereden: boosdoener op de vlucht

Een automobilist heeft zaterdagochtend voor een ravage gezorgd in Weert, door een muur van parkeerdek Cwartier kapot te rijden. Vervolgens ging de schuldige ervandoor.

Overlast op overvolle parkeerplaatsen aangepakt

Minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur) gaat de overlast van vrachtwagens op parkeerplaatsen en vluchtstroken langs de snelweg aanpakken.

Boze chauffeurs blokkeren Venlose binnenstad uit protest

In Venlo voeren vrachtwagenchauffeurs woensdag actie tegen de sluiting van poep-parkeerplaats De Keulse Barrière..

Vrachtwagenchauffeurs vinden nieuwe 'poep-plek' in Venlo

Vrachtwagenchauffeurs hebben in Venlo een nieuwe plek gevonden om hun behoefte te doen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten