Overslaan en naar de inhoud gaan

Parkeergelddieven onderuit met scooter na achtervolging

Geplaatst opmaandag 4 september 2017 - 6:19

In Heerlen zijn in de nacht van zondag op maandag twee mannen aangehouden die parkeerautomaten open aan het snijden waren.

Het tweetal was rond 02:30 uur bezig om geld uit de automaten op de parkeerplaats van winkelcentrum 't Loon te halen.

Achtervolging
Toen ze opeens een politiepatrouille zagen, stapten ze op hun scooter en gingen ze er via de parkeergarage vandoor. De politie zette hierop de achtervolging in.

Trap
In een ultieme vluchtpoging reed het duo met hun scooter van een trap af. Volgens een getuige zijn ze toen gevallen en kon de politie de twee mannen in de boeien slaan.

Het is niet bekend hoeveel parkeergeld ze buit hadden gemaakt.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen