Overslaan en naar de inhoud gaan

ParkCity Live wil extra festivaldag voor jubileumeditie

Geplaatst opmaandag 15 juli 2019 - 12:44

ParkCity Live wil extra uitpakken voor de tiende editie. Speciaal voor de jubileumeditie wil het Heerlense festival volgend jaar een extra dag toevoegen.

"Volgend jaar bestaan we tien jaar en wellicht is het dan eens mooi om eenmalig extra groots uit te pakken", zegt festivalbaas Hans Paul Nieskens.

Extra dag
De tiende editie staat 4 en 5 juli op de festivalkalender, maar mogelijk komt daar een extra dag bij. "We hebben gesproken met de verantwoordelijke Heerlense wethouder Jordy Clemens en hij ziet dit ook wel zitten. Wat het moet worden, of één extra dag op vrijdagavond 3 juli of een extra weekend, zaterdag en zondag 11 en 12 juli, is nu onderwerp van gesprek", zegt Nieskens. In september gaan de gesprekken met de gemeente verder. "Eind oktober moet het uiterlijk duidelijk zijn voor ons, anders krijgen we het niet meer geregeld met artiesten en leveranciers."

Uitverkocht
Het festival in Bekkerveld al is al vijf jaar op rij binnen een paar minuten uitverkocht. "De run op kaarten is ieder jaar enorm en we merken dat de vraag groot blijft, ondanks dat we zijn uitverkocht. Meer bezoekers per dag op dit terrein is geen optie", zegt Nieskens. "Dat laat de vergunning niet toe en wil ik ook niet. Het moet wel iedere showdag intiem en gezellig blijven. De ziel van het festival zit zeker ook in de unieke locatie. Daar moet je niks aan veranderen."

Line-up
Twee weken geleden stonden onder meer Afrojack, Ilse DeLange, De Dijk, Within Temptation, Lil'Kleine, De Jeugd van Tegenwoordig en voormalig Supertramp-zanger Roger Hodgson op het podium van het Heerlense festival.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen