Overslaan en naar de inhoud gaan

ParkCity Live vult affiche met hitmachines van lage landen

Geplaatst opvrijdag 17 januari 2020 - 18:22

Het Heerlense festival ParkCity Live heeft deze week de eerste namen bekendgemaakt voor de tiende editie.

Zo komen onder anderen Anouk, Krezip en BLØF deze zomer naar het festival in de Heerlense wijk Bekkerveld.

Lage landen
De organisatie heeft vooralsnog gekozen voor hitmachines van de lage landen. Behalve de genoemde artiesten geven de Americaanse band Rowwen Hèze en rapper Snelle ook acte de présence. Verder is ook het Belgische gezelschap Clouseau aan de line-up toegevoegd.

De organisatie maakt binnenkort meer artiesten bekend.

Tweedaags
Het Heerlense festival had aanvankelijk plannen om de jubileumeditie een dag langer te laten duren. Uiteindelijk heeft de organisatie toch vastgehouden aan het concept en duurt de tiende editie, net zoals de voorgaande edities, twee dagen.

Lees ook: ParkCity Live wil extra festivaldag voor jubileumeditie

Kaartverkoop
De kaartverkoop gaat zaterdagochtend om 10:00 uur van start. Voorgaande jaren waren de festivalkaarten altijd in een mum van tijd verkocht.

Het festival vindt dit jaar op 4 en 5 juli plaats.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen